DE MUZES IN VILLA MUZE

MECHTELD & ULLA

MEESTERS IN VORMGEVEN

Schoonheid en sensualiteit,
de twee geheimen waar wij mee werken.

Wij voegen materies samen….
voor een onvergetelijke ervaring in interieur, bloemwerk,
personal brand en fotoshoots.

Kleuren, materialen, geuren en stoffen,
zodat schoonheid zichtbaar en voelbaar wordt.
Een kleur is niet zomaar een kleur,
maar heeft meerdere lagen.

Een bloem is niet zomaar een bloem,
maar heeft een hele uitstraling om haar heen.
Alles vloeit in elkaar over en smelt samen.

Wij verstaan de kunst om de
juiste ingrediënten samen te voegen,
zoals een zorgvuldig samengesteld parfum.

MECHTELD

“Ik heb een leuk idee”. Dat is in het kort gezegd mijn wereld. Leven in een wereld vol beelden en ideeën, die uiteindelijk uitgevoerd worden. De ideeën en beelden raken nooit uitgeput. Dat kan zijn op allerlei vlakken.

Als kind was ik altijd opzoek naar mooie en interessante voorwerpen, omhult met schatten uit de natuur en maakte daar mooie composities van. Dat doe ik eigenlijk nog steeds, ik componeer met elementen, vorm, kleur, bloemen en geur waardoor er een nieuw beeld ontstaat, sfeer.

  Ik ben opgegroeid in een kunstenaarsgezin, waar kunst en muziek altijd een grote rol speelde. Schoonheid zien in het alledaagse dat is mijn kompas en passie! Ik combineer dat met de persoonlijke wensen van mijn klanten. In de loop van de tijd heb ik een bijzondere methode ontwikkeld, om het onzichtbare zichtbaar te maken bij de cliënten en opdrachtgevers.

Na mijn studie biografiekunde ben ik dit gaan toepassen, dat resulteert in bijzondere ontmoetingen en een manier van werken die klanten omschrijven als zeer persoonlijk en vaak verassend, een gevoel van thuiskomen.

Thuiskomen, of het gevoel echt thuis te zijn, daar streef ik naar en dat kan natuurlijk op allerlei gebieden. Graag vervul ik de rol van een muze, een inspirator, dat maakt mijn klanten blij en vervuld. Ik beoefen de kunst van je thuisvoelen, maar dan ook in alles!

Ma
ak een afspraak


“Puurheid en de stroom van de seizoenen zijn leidend”.


ULLA

Ik was negen en kocht mijn eerste antieke kast. De liefde voor meubilair en styling is nooit meer weggegaan en heb hier mijn beroep van gemaakt.

Ik ben altijd op zoek naar schoonheid! Of het nu de natuur, materialen, stoffen, meubels of muziek betreft…

Als vormgeefster ben ik bezig met bijzonder bloemwerk. Ik voel en kijk naar het bloemenrijk in alle facetten. Wat past bij elkaar, welke versterken elkaar of ademen dezelfde sfeer uit? Ik componeer met bloemen!

Mijn hele leven zie ik als éen grote leerschool. De praktijk heeft me geleerd wat voor mij van belang is, hoe ik wil leven en vormgeven. Mijn eigen stijl is gevoed en doorspekt door de waardevolle en artistieke levenslessen die mijn ouders mij hebben (mee)gegeven. Zij hebben me geleerd de natuur lief te hebben, een scherp oog te ontwikkelen voor details en de rijkdom te ervaren van prachtige muziek! De beeldschone versieringen in ons huis waren altijd afgestemd op de seizoenen en gevoed door zielskracht. Schoonheid alom! Zo ben ik geworden wie ik nu ben. Ik ga op schattenjacht, onderneem, creëer en bovenal componeer ik met prachtige bloemen!

Ma
ak een afspraak

Contact
Villa Muze
info@villamuze.nl
Mechteld 0613450015
Ulla 0636593653
Salon
Winkel Villa Muze
In ‘t Koopmanshuys
Voorstraat 1 - 3
4116 BC Buren
Openingstijden
do 11.00 – 17.00
vrij 10.00 – 17.00
zat 10.00 – 17.00
zon 12.00 – 17.00