INTERIEUR

Je woonomgeving, een afspiegeling zoals je werkelijk bent. Dat vraagt afstemming en de kunst van de juiste stoffen, meubels, kleuren te combineren.

Een grote liefde voor kleuren, stoffen en oude meubels, het liefst intensief gebruikt, met een verhaal.

Wij scheppen opnieuw de wereld er omheen. Maken fijne composities die samen te koop zijn. We werken intuïtief, luisteren tussen de regels door en vinden dan de persoonlijke bron waaruit we jouw huis gaan vormgeven.

STYLING

Hoe creëer ik een woonomgeving waar ik me thuis voel en die overeenstemt met mijn innerlijke leven?
Het creëren van een woonomgeving als een afspiegeling van je werkelijke “ik” vraagt inzicht en afstemming! Wij luisteren met hart en oren, zoeken naar jouw of jullie persoonlijke bron en wensen en van daaruit gaan wij vormgeven.

De juiste stoffen, meubels en kleuren combineren…
Het is de kunst van het gebruik & de combinatie van de juiste stoffen, meubels en kleuren. Hiermee scheppen we een nieuwe wereld en maken we geraffineerde opstellingen en composities. Het wordt het verhaal waarin historie en het momentum, ratio en intuïtie samensmelten. Maak zo van je huis een thuis. De haute couture in het thuis voelen. Jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat we beschikken over een groot netwerk vakmensen. Professionals met een bezielende werkmethode… passend bij onze manier van werken.

PAKKETTEN

Onze pakketten zijn verschillend omdat voor ieder soort onderneming maatwerk nodig is.
Prijzen zijn exclusief btw en reiskosten.

1 – BLIKSEMBEZOEK MET GROTE GEVOLGEN
Een intake bij u thuis van circa 2 à 3 uur geeft ons direct inzicht en maakt dat er al een aantal kleine veranderingen doorgevoerd kunnen worden. Wij geven suggesties.
Prijs: 350,- 

Na dit bliksembezoek gaan we voor je aan de slag om wensen en behoeftes in beeld te brengen en uit te werken in een conceptplan compleet met bijbehorende offertes
Prijs: afhankelijk van de wensen. Offertes worden gepresenteerd in het plan.
2 – EEN EENMALIG STYLINGADVIES
Een eenmalig stylingadvies bij je thuis kan uiteraard ook. Wij helpen je graag op weg.
Prijs: 125,- per uur


3 – NEUSJES VAN DE ZALM...
Wij beschikken over de meest bijzondere adressen voor bijzondere verbouwingen en inrichting. Schatgraven en privé shoppen voor een uniek interieur!
Prijs: 125,- per uur

Ben je nieuwsgierig geworden?
Neem vrijblijvend contact met ons op.
Kom sfeer proeven en ontmoet ons persoonlijk.
Onze salon staat voor je open.
Wij gaan graag met je aan de slag!

INTERIEUR


INTERIEUR

Je woonomgeving, een afspiegeling zoals je werkelijk bent. Dat vraagt afstemming en de kunst van de juiste stoffen, meubels, kleuren te combineren. Een grote liefde voor kleuren, stoffen en oude meubels, het liefst intensief gebruikt, met een verhaal. Wij scheppen opnieuw de wereld er omheen. We werken intuïtief, luisteren tussen de regels door en vinden dan de persoonlijke bron waaruit we jouw huis gaan vormgeven.

Fotografie  · Joyce Vloet
Locatie, bloemwerk, concept, ontwerp & styling · Villa Muze“Wonen in Haute Couture,
gun jezelf die luxe”.
Contact
Villa Muze
info@villamuze.nl
Mechteld 0613450015
Ulla 0636593653

Salon
Winkel Villa Muze
In ‘t Koopmanshuys
Voorstraat 1 - 3
4116 BC Buren
Openingstijden
do 11.00 – 17.00
vrij 10.00 – 17.00
zat 10.00 – 17.00
zon 12.00 – 17.00